Träna din midja med waist trainer

En smidig och smal midja har en stor nytta när du utövar sport och idrott. Föga förvånande har waist trainers blivit omåttligt populära och idag syns de överallt, till och med kända TV-stjärnor har insett fördelarna med waist trainers och använder dem flitigt.

Du är inte ensam om att vara nyfiken på vilka fördelar du har med en waist trainer. Härnäst får du veta allt om vilka fördelar den har för din kropp och var du kan köpa en!

Förbättrar din hållning

En waist trainer är ett plagg som du bär runt midjan och som genom hög kompression stimulerar termisk aktivitet i midjan, något som i sin tur stimulerar fettförbränningen. Du kommer att med andra ord svettas mer och till följd av det bränna mer fett och kalorier. Det här har fördelen att göra din träning mycket mer effektiv och spara tid som du kan använda till annat. Förutom att bränna mer fett kommer du att förbättra din hållning avsevärt. Om du är en kvinna kommer du dessutom att få en timglasfigur – direkt utan några komplikationer!

För bästa resultat är ett tips att kombinera din waist trainer med att följa en diet och träningsplan. Waist trainers fungerar som bäst när de används som en del av en aktiv och hälsosam livsstil.

Du kan även säkerställa dina framsteg genom följa dessa steg:

  • Drick mycket vatten och håll dig hydratiserad.
  • Fotografera dina framsteg.
  • Följ en träningsplan där både konditionsträning och styrketräning ingår.
  • Ät flera små och näringsrika måltider istället för ett fåtal stora måltider.

Du behöver inte bara bära din waist trainer när du tränar eller utövar en sport, utan du kan bära den när som helst med vilken outfit som helst. En rekommendation är att börja bära den i drygt en timme om dagen och sedan gradvis öka upp till åtta timmar.

Köp en waist trainer hos eStore

Du kan välja mellan flera waist trainers i olika färger hos eStore. Ta till exempel modellen ”Waist Trainer – Svart” som endast kostar 179 kronor. Den har fått utmärkta recensioner med ett betyg på fem stjärnor av fem. En fördel med denna modell är att den finns i storlekar upp till XXXL, så om du är kraftigt byggd kan du vara säker på att det finns en modell i din storlek. Ännu en fördel med eStore är att frakten är kostnadsfri när du handlar för 349 kronor och de har en snabb leveranstid på 1-3 dagar.