Få mer tid till din sport

Utövar du någon sport som du älskar men känner att du har svårt att hitta tiden som krävs? Då behöver du helt enkelt göra prioriteringar. När ditt sportutövande är en hobby och inte ditt yrke är det förstås många andra åtaganden som kommer att stå i vägen. Men det går att hitta tid om du bara vill. Det gäller att se lösningar och att göra rätt prioriteringar.

Betala för tjänster

Många vardagliga sysslor tar mycket tid, tid som du skulle kunna lägga på din idrott. Vissa av de här sysslorna behöver utföras, så som handla mat och städa. Men det betyder inte att det är du som behöver göra det. Idag finns det tjänster för det allra mesta och du kan betala företag som sköter din städning, eller levererar maten hem till dörren.

Till och med när du ska flytta kan du spara in tid. Du kan anlita flytthjälp och göra flytten både snabbare och smidigare. Qleano hjälper dig att hitta en bra flyttfirma var du än bor. Du kan välja att ta hjälp med allt från ned- och uppackning av hela ditt bohag till flyttstäd eller enbart hjälp med själva transporten av dina ägodelar. Med flytthjälp sparar du både tid och energi som annars går åt vid en flytt.

Tänk på att du kan göra RUT-avdrag på en sådan tjänst.